- Štítky blogu
- příprava čaje
- čaj
- káva
- pěstování čaje
- sklizeň čaje
- oolong
- pěstování kávy
- Ledový čaj
- ocenění
- Pu-erh
- Druh čaje
- zelený čaj
- chuť čaje
- zpracování čaje
- historie čaje
- černý čaj
- výroba čaje
- Espresso
- společnost Fortaleza
- mletá káva
- kávovník
- Matcha
- Oolong
- kapsle do Nespressa
- zrnková káva
- arabika
- chuť kávy
- čajová plantáž
- robusta
- Bílý čaj
- kofein
- účinky
- čajový koktejl
- kapsle
- žlutý čaj
- nespresso
- instantní káva
- kapsle do nespressa
- umami
- sirup
- Koláč
- pití čaje
- Žlutý čaj
- jasmínový čaj
- Recepty
- historie
- koktejl
- Kostarika
- pražení kávy
ZDARMA:
- při objednávce nad 1500,- Kč (60 €)
- osobní odběr v okolí Kadaně
U objednávek do 1500,- Kč platí:
69,- Kč | PPL ParcelShop |
89,- Kč | Zásilkovna CZ |
139,- Kč | Zásilkovna CZ - domů |
70,- Kč | ČP do balíkovny |
125,- Kč | PPL |
135,- Kč | ČP balík do ruky |
4,- € | Zásilkovna SK |
5,50 € | Zásilkovna SK - domů |
+30,- Kč | dobírka (PPL, Zásilkovna) |
Platba je možná těmito způsoby:
Platba na dobírku (pouze přes Zásilkovnu, PPL)
Převodem na účet: 1032106816/6100
ePlatbou
Platba kartou v e-shopu
Apple Pay
Platbu přijímáme pouze bezhotovostně.
Rychlost dodání:
Zásilku předáme dopravci zpravidla do 24 hodin od zaplacení objednávky.
Zásilkovna
2-4 pracovní dny
PPL
1-2 pracovní dny
ČP do ruky
2-4 pracovní dny
ČP do balíkovny
1-2 pracovní dny
Sledujte nás na sociálních sítích:
Chuť a vůně kávy z Kolumbie
Jak chutná káva z Kolumbie?
Plné tělo, bohatá chuť s výraznou čokoládovou linkou, výjimečné aroma a skvělá acidita (kyselost) – tak by se stručně dala popsat káva z Kolumbie. Díky těmto skvělým rysům je to nejoblíbenější káva.
Podmínky pro pěstování?
Není to ale úplně tak jednoduché. Kolumbie je díky andskému pohoří pro pěstování kávy zajímavá. V Kolumbii je hodně přes půl milionu kávových farem. Většina z nich je na svazích hor v nadmořské výšce 1200-2000 metrů.
Co ovlivňuje chuť kávy?
Chuťové tóny se liší podle mikroklimatu regionu, v němž je káva pěstována. Proto můžeme v kávě cítit sladké ořechy, karamel, vanilku, čokoládu nebo dokonce květinovou či ovocnou chuť. Platí toto pravidlo: Čím je plantáž víc na sever, tím větší je kyselost, plnější a sametovější tělo.
Kolumbijská káva je všeobecně uznávaná jako jedna z nejlepších na světě. Žádná jiná káva se netěší takové oblibě. Když ji správně připravíme, můžeme si vychutnat vyváženou kávu s výjimečným aroma.