Kapsle do Nespressa

Kapsle do Nespressa

Kapsle do Nespressa které jsou k dostání na vypij.cz, jsou luxusní kapsle kompatibilní se stejnojmennými kávovary, které vyvinula španělská společnost Fortaleza.

Jak fungují kapslové kávovary?

Kapslové kávovary umožňují připravit kávu z kapslí, které jsou za tímto účelem vytvořeny. Výhodou je rychle připravená, kvalitní káva. Díky tomu se už nemusíte učit postup na přípravu klasického espressa. Kapsle je přesně připravena na jednu dávku kávy, nemusíte kávovar nijak nastavovat. Kapslové kávovary mají pouze nastavitelné množství vody, aby bylo možné udělat plnou kávu s menším množstvím vody, nebo kávu z většího množství vody. Tyto kávovary na kapsle nevyžadují téměř žádnou údržbu. Prostě jen do kávovaru vložte připravenou kapsli, doplňte vodu do nádobky a užívejte si vynikající chuť i vůni kvalitní kávy. Nevýhodou těchto kapslí je cena, která je proti klasické přípravě ze zrnkové kávy výrazně dražší. Tuto nevýhodu, ale kompenzuje čas přípravy, který je u kapslových kávovarů mnohem kratší.

Kapsle do Nespressa na vypij.cz

Hliníkové kapsle do Nespressa jsou luxusní kapsle připravené španělskou společností Fortaleza. Výrobě kapslí do Nespressa předcházela dlouholetá tradice pražení kávy (od roku 1885) a kvalitní výzkumné studie provedené se spotřebiteli a hoteliéry. Kapsle do Nespressa Fortaleza mají mnoho příchutí a vůní, vyberte si tu která vám nejvíc chutná nebo prostě vyzkoušejte postupně všechny. Společnost Fortaleza byla první společností ve Španělsku, která instalovala stroj na výrobu kapslí kompatibilních s kávovary Nespresso s technologií, díky které zákazníkům nabízejí ochucenou kávu. Tyto kapsle dostali několik ocenění za technologický vývoj a obsahují speciální patentovaný systém na dlouhodobé uchování aroma kávy.

Do roku 2022 jste si kávu od společnosti Fortaleza mohli koupit na vypij.cz. Vzhledem k narůstajícím nákladům na dopravu jsme ukončili dovoz kávy ze Španělska a nyní již na vypij.cz tuto kávu neprodáváme.

Kategorie: Káva

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *