Ocenění kapslí kompatibilních s Nespresso

Ocenění kapslí kompatibilních s Nespresso

Kapsle Fortaleza, kompatibilní s kávovarem Nespresso, byly oceněny cenou TOP 2012, nejdůležitějšími distribučními řetězci potravin ve Španělsku, jako nejúspěšnější kávový produkt mezi těmi, které byly uvedeny na trh v roce 2011.

Kapsle Café Fortaleza obsahují ve srovnání s ostatními konkurenty patentovanou inovaci „aroma seal“, která udržuje vůni a chuť kávy neporušenou. Společnost Fortaleza pracovala na vývoji této technologie dva roky. „Tvrdě jsme pracovali na vývoji našich kávových kapslí, a to jak v právní oblasti, která zahrnovala vytvoření vlastního patentu, ale i v technické oblasti, což bylo obtížnější. Dosáhli jsme vysoce kvalitního produktu, který vám umožní vychutnat si autentické italské espresso doma za nejlepší cenu.“ říká Iñaki Vidaurrazag, marketingový ředitel Café Fortaleza.

Podle Vidaurrazga je ocenění TOP 2012 „ocenění, které udělují lidé, kteří nakupují každý den a kteří důvěřují kvalitě našich kapslí.“ Ale kromě uznání spotřebitelů a distributorů ve Španělsku, se kapsle Café Fortaleza, kompatibilní s kávovary Nespresso, již proslavily i na evropském trhu. „Pravda je, že jsme neměli žádný vývozní plán, ale protože nás o ně požádali ze zemí, jako je Portugalsko, Francie nebo Itálie, viděli jsme velkou příležitost,“ říká ředitel marketingu pro Café Fortaleza.

Zdroje:

https://www.levante-emv.com/branded-content/2013/07/15/capsulas-compatibles-nespresso-cafe-fortaleza-12870694.html

https://www.diariocritico.com/noticia/438362/empresas/las-capsulas-de-cafe-fortaleza-reciben-el-premio-top-2012.html


Kategorie: Značky

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *