- Štítky blogu
- káva
- účinky
- oolong
- čaj
- pěstování čaje
- sklizeň čaje
- pěstování kávy
- příprava čaje
- Pu-erh
- chuť čaje
- ocenění
- Druh čaje
- zelený čaj
- Espresso
- zpracování čaje
- výroba čaje
- společnost Fortaleza
- historie čaje
- mletá káva
- kávovník
- zrnková káva
- kofein
- arabika
- chuť kávy
- Oolong
- černý čaj
- kapsle do Nespressa
- Matcha
- čajový koktejl
- účinky kofeinu
- pití čaje
- robusta
- čajová plantáž
- Koláč
- instantní káva
- sirup
- umami
- kapsle do nespressa
- kapsle
- nespresso
- Žlutý čaj
- žlutý čaj
- jasmínový čaj
- Kostarika
- Recepty
- historie
- koktejl
- hruška
- pražení kávy
ZDARMA:
- při objednávce nad 1200,- Kč (50 €)
- osobní odběr v okolí Kadaně
U objednávek do 1200,- Kč platí:
69,- Kč | PPL ParcelShop |
79,- Kč | Zásilkovna CZ |
119,- Kč | Zásilkovna CZ - domů |
70,- Kč | ČP do balíkovny |
125,- Kč | PPL |
135,- Kč | ČP balík do ruky |
4,- € | Zásilkovna SK |
5,50 € | Zásilkovna SK - domů |
+30,- Kč | dobírka (PPL, Zásilkovna) |
Platba je možná těmito způsoby:
Platba na dobírku (pouze přes Zásilkovnu, PPL)
Převodem na účet: 1032106816/6100
ePlatbou
Platba kartou v e-shopu
Apple Pay
Platbu přijímáme pouze bezhotovostně.
Rychlost dodání:
Zásilku předáme dopravci zpravidla do 24 hodin od zaplacení objednávky.
Zásilkovna
2-4 pracovní dny
PPL
1-2 pracovní dny
ČP do ruky
2-4 pracovní dny
ČP do balíkovny
1-2 pracovní dny
Sledujte nás na sociálních sítích:
Křehký koláč s čajem Matcha a tvarohem
Křehký koláč s čajem Matcha a tvarohem
Doba přípravy cca 45 minut
Ingredience:
- 1 listové těsto
- 2 měkké tvarohy
- 100 g cukru moučka
- 4 vejce
- 2 vanilkové pudinky
- 200 ml mléka
- 1 ½ lžičky čaje Matcha
Postup přípravy:
- Žloutky vyšleháme s cukrem.
- Přidáme tvaroh, mléko a čaj Matcha, který můžeme předem rozmíchat. Vše smícháme v míse.
- Nakonec přidáme pudinky a vše znovu promícháme.
- Listové těsto dáme do pekáče tak, abychom měli okraje opřené o okraj pekáče, aby těsto vytvořilo vaničku.
- Smíchanou směs nalijeme do pekáče a dáme pozvolna péct na 180 °C na 20 minut.
- Ze zbylých bílků ušleháme sníh, do kterého přidáme ještě 2 polévkové lžíce cukru.
- Po 20 minutách vyndáme koláč z trouby a naneseme ušlehaný sníh (můžeme posypat jemně nasekanými mandlemi) a dáme ještě na 10 minut dopéct do trouby.
Servírování
Hotový koláč po vychladnutí nakrájíme a podáváme jako zákusek ke kávě nebo stylově k Matcha čaji.
Obrázky k receptu
Podívejte se do našeho obchodu:
Další článek o Matche:
Jak se vyrábí ceremoniální Matcha?