VYPIJ.cz se mění. Podívejte se, co přinesl rok 2022 pro náš e-shop.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 7-15 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ceny dopravy a platba

ZDARMA:
- při objednávce nad 1500,- Kč (60 €)
- osobní odběr v okolí Kadaně

U objednávek do 1500,- Kč platí:

69,- Kč  PPL ParcelShop
89,- Kč  Zásilkovna CZ
139,- Kč  Zásilkovna CZ - domů
70,- Kč  ČP do balíkovny
125,- Kč  PPL
135,- Kč  ČP balík do ruky
4,- €    Zásilkovna SK
5,50 €    Zásilkovna SK - domů
+30,- Kč  dobírka (PPL, Zásilkovna)

 

Platba je možná těmito způsoby:

Platba na dobírku (pouze přes Zásilkovnu, PPL)
Převodem na účet: 1032106816/6100
ePlatbou
Platba kartou v e-shopu
Apple Pay
Platbu přijímáme pouze bezhotovostně.

Způsoby platby na vypij.cz

Rychlost dodání:

Zásilku předáme dopravci zpravidla do 24 hodin od zaplacení objednávky.

Zásilkovna
2-4 pracovní dny

PPL
1-2 pracovní dny

ČP do ruky
2-4 pracovní dny

ČP do balíkovny
1-2 pracovní dny

Klikněte pro víc informací.

 

Sledujte nás na sociálních sítích:

Facebook  Instagram  Twitter  Pinterest

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Zdeňku Bezdíčkovi, se sídlem 17. listopadu 475, 431 51 Klášterec nad Ohří, IČ 86772716 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu nebo emailu (info@vypij.cz).

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak připravit Pu-erh?
19.08.2022 O čaji
Jak připravit Pu-erh?
Na co si dát pozor a na co nezapomenout při přípravě čaje Pu-erh? Jaký je postup přípravy? Podívejte se na tipy, jak připravit dobrý Pu-erh. číst celé
Pu-erh
11.08.2022 O čaji
Pu-erh
Zajímá vás co je Pu-erh za čaj? Jaké má vlastnosti? Kde se pěstuje? Přečtěte si o něm víc. číst celé
6 tipů na přípravu čaje v domácích podmínkách
08.08.2022 O čaji
6 tipů na přípravu čaje v domácích podmínkách
Jde kvalitní čaj připravit i doma? Jde. Přečtěte si na jakých 6 věcí je třeba myslet při přípravě čaje. Vystačíte si s běžným kuchyňským vybavením. číst celé
Čím je bílý čaj tak výjimečný?
15.07.2022 O čaji
Čím je bílý čaj tak výjimečný?
Bílý čaj je jedním z druhů čaje. Co ho odlišuje od ostatních? Čím je výjimečný? Jak chutná? Proč si mám vybrat bílý čaj? číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.

U objednávek nad 1.500,- Kč je doprava zdarma!

 

Certifikát hodnocení zákazníků. Certifikát spokojenosti zákazníků

 

Kde nás najdete

Adresa:
17. listopadu 475
431 51 Klášterec nad Ohří

(Na této adrese není prodejna)

Kontakty
Logo
Zdeněk Bezdíček
(Po-Pá, 7-15 hod.)
(C) 2022 VYPIJ.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz