Právě probíhá výprodej kávy. Můžete objednávat.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 7-15 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ceny dopravy a platba

ZDARMA:
- při objednávce nad 1200,- Kč (50 €)
- osobní odběr v okolí Kadaně

U objednávek do 1200,- Kč platí:

69,- Kč  PPL ParcelShop
79,- Kč  Zásilkovna CZ
119,- Kč  Zásilkovna CZ - domů
70,- Kč  ČP do balíkovny
125,- Kč  PPL
135,- Kč  ČP balík do ruky
4,- €    Zásilkovna SK
5,50 €    Zásilkovna SK - domů
+30,- Kč  dobírka (PPL, Zásilkovna)

 

Platba je možná těmito způsoby:

Platba na dobírku (pouze přes Zásilkovnu, PPL)
Převodem na účet: 1032106816/6100
ePlatbou
Platba kartou v e-shopu
Apple Pay
Platbu přijímáme pouze bezhotovostně.

Způsoby platby na vypij.cz

Rychlost dodání:

Zásilku předáme dopravci zpravidla do 24 hodin od zaplacení objednávky.

Zásilkovna
2-4 pracovní dny

PPL
1-2 pracovní dny

ČP do ruky
2-4 pracovní dny

ČP do balíkovny
1-2 pracovní dny

Klikněte pro víc informací.

 

Sledujte nás na sociálních sítích:

Facebook  Instagram  Twitter  Pinterest

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti a newsletteru
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti a newsletteru
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Zdeněk Bezdíček, se sídlem 17. listopadu 475, 431 51 Klášterec nad Ohří, IČ 86772716 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti

  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti

  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.


  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka a Zbozi.cz


  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Proč vyzkoušet taiwanský čaj?
10.05.2022 O čaji
Proč vyzkoušet taiwanský čaj?
Taiwanských čajů se prodává na různých e-shopech hodně. Pojďte se s námi podívat na to, jak se tvoří ceny, co se promítá do ceny, jak se taiwanský čaj... číst celé
Jak vyrobit jednoduchý čajový sirup
04.04.2022 Recepty
Jak vyrobit jednoduchý čajový sirup
Čajový sirup lze použít k ochucení jídel a nápojů. Konzistence je ideální na pokapání zmrzliny. Využívá se jako základ pro různé koktejly a limonády. číst celé
Co je čaj GABA?
15.02.2022 O čaji
Co je čaj GABA?
Čaj GABA je stále vyhledávanější. Co znamená zkratka GABA? Jak se vyrábí a v čem je jiný než ostatní čaje? Jaké má účinky? číst celé
Účinky čaje Oolong na lidský organismus
09.02.2022 O čaji
Účinky čaje Oolong na lidský organismus
Prozkoumejte účinky čaje Oolong: Boj s nadváhou, prevence neurodegenerativních onemocnění, antioxidační účinky, prevence rakoviny, snížení stresu, pom... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.

U objednávek nad 1.200,- Kč je doprava zdarma!

 

Kde nás najdete

Adresa:
17. listopadu 475
431 51 Klášterec nad Ohří

(Na této adrese není prodejna)

Kontakty
VYPIJ.cz
Zdeněk Bezdíček
(Po-Pá, 7-15 hod.)
(C) 2021 VYPIJ.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz