Souhlas se zpracováním osobních údajů | Vypij.cz
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 7-15 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ceny dopravy a platba

NOVINKA:
!!! u Zásilkovny možnost platby na dobírku !!!


ZDARMA:

- doprava při objednávce nad 1200,- Kč (nebo 47 €)
- osobní odběr na domluveném místě v okolí Kadaně
- standardní doba dodání 1-3 pracovní dny

 

U objednávek do 1200,- Kč platí:

69,- Kč PPL ParcelShop
75,- Kč  Zásilkovna CZ
+20,- Kč     dobírka
110,- Kč  Zásilkovna CZ - domů
+20,- Kč     dobírka
85,- Kč  ČP do balíkovny
125,- Kč  PPL
135,- Kč  ČP balík do ruky
4,- €    Zásilkovna SK
5,50 €   Zásilkovna SK - domů

 

Platba je možná těmito způsoby:

Platba na dobírku (pouze přes Zásilkovnu)
Převodem na účet: 1032106816/6100
ePlatbou
Platba kartou v e-shopu
Apple Pay
Platbu přijímáme pouze bezhotovostně.

Způsoby platby na vypij.cz

Klikněte pro víc informací.

 

Sledujte nás na sociálních sítích:

Facebook  Instagram  Twitter  Pinterest

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti a newletteru
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti a newletteru
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Zdeněk Bezdíček, se sídlem 17. listopadu 475, 431 51 Klášterec nad Ohří, IČ 86772716 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti

  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti

  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.


  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.


  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Pití čaje může snížit krevní tlak
18.11.2021 O čaji
Pití čaje může snížit krevní tlak
Čaj je druhým nejkonzumovanějším nápojem na světě. Na prvním místě je voda. Světová zdravotnická organizace (WHO) odhaduje, že více než 1 miliarda lid... číst celé
Je bezpečné pít čaj v těhotenství?
22.10.2021 O čaji
Je bezpečné pít čaj v těhotenství?
Čaj je jedním z nejpopulárnějších nápojů na světě. Zajímá vás, jestli je bezpečné pít čaj, který obsahuje kofein, když jste těhotná? číst celé
Instantní káva - jak se vyrábí?
15.09.2021 O kávě
Instantní káva - jak se vyrábí?
Zajímá vás jak se vyrábí instantní káva? V čem jsou její výhody a v čem nevýhody? Podívejte se na to, čím vším musí káva projít než se z ní stane inst... číst celé
Chladnutí vody na čaj
15.09.2021 O čaji
Chladnutí vody na čaj
V návodu na přípravu čaje uvádíme teplotu vody, která je optimální pro louhování. Jak dlouho musí člověk čekat, než voda zchladne na požadovanou teplo... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.

U objednávek nad 1.200,- Kč je doprava zdarma!

 

Kde nás najdete

Adresa:
17. listopadu 475
431 51 Klášterec nad Ohří

(Na této adrese není prodejna)

Kontakty
VYPIJ.cz
Zdeněk Bezdíček
(Po-Pá, 7-15 hod.)
(C) 2021 VYPIJ.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.