VYPIJ.cz se mění. Podívejte se, co přinesl rok 2022 pro náš e-shop.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 7-15 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ceny dopravy a platba

ZDARMA:
- při objednávce nad 1500,- Kč (60 €)
- osobní odběr v okolí Kadaně

U objednávek do 1500,- Kč platí:

69,- Kč  PPL ParcelShop
89,- Kč  Zásilkovna CZ
139,- Kč  Zásilkovna CZ - domů
70,- Kč  ČP do balíkovny
125,- Kč  PPL
135,- Kč  ČP balík do ruky
4,- €    Zásilkovna SK
5,50 €    Zásilkovna SK - domů
+30,- Kč  dobírka (PPL, Zásilkovna)

 

Platba je možná těmito způsoby:

Platba na dobírku (pouze přes Zásilkovnu, PPL)
Převodem na účet: 1032106816/6100
ePlatbou
Platba kartou v e-shopu
Apple Pay
Platbu přijímáme pouze bezhotovostně.

Způsoby platby na vypij.cz

Rychlost dodání:

Zásilku předáme dopravci zpravidla do 24 hodin od zaplacení objednávky.

Zásilkovna
2-4 pracovní dny

PPL
1-2 pracovní dny

ČP do ruky
2-4 pracovní dny

ČP do balíkovny
1-2 pracovní dny

Klikněte pro víc informací.

 

Sledujte nás na sociálních sítích:

Facebook  Instagram  Twitter  Pinterest

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu www.vypij.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu www.vypij.cz
  1. Společnost Zdeněk Bezdíček, se sídlem 17. listopadu 475, 431 51 Klášterec nad Ohří, IČ 86772716, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Zdeňkem Bezdíčkem tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  4. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@vypij.cz

  5. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky vypij.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies.

    Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

    Povolit jednotlivé skupiny cookies je možné prostřednictvím cookies lišty na našem webu, která se vám objeví při prvním příchodu a dalších vhodných situacích.

    Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

    Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies zakázáno, nemůžeme ale zaručit dokonalý, či dokonce funkční chod webových stránek.

    Pokud na cookies liště na našem webu povolíte jiné než Technické cookies, shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:

    • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (Zásady ochrany osobních údajů Google)
    • Poskytovatelem služby Google Ads, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (Zásady ochrany osobních údajů Google)
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA (Zásady na ochranu soukromí Facebook)
    • Poskytovatelem služby Pinterest, provozované společností Pinterest Europe Ltd., sídlem na adrese Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2, Irsko (Zásady ochrany osobních údajů Pinterest)
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam.cz, a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5 – Smíchov (Zásady ochrany osobních údajů Sklik)
    • Poskytovatelem služby ECOMAIL.CZ, provozované společností Ecomail.cz, s.r.o., sídlem Na Zderaze 1275/15, 120 00 Praha 2 (Zásady ochrany osobních údajů Ecomail)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

    Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • zasílání e-mailových upozornění na novinky a jiné informační záležitosti zasílané na e-mail. 
  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Jak připravit Pu-erh?
19.08.2022 O čaji
Jak připravit Pu-erh?
Na co si dát pozor a na co nezapomenout při přípravě čaje Pu-erh? Jaký je postup přípravy? Podívejte se na tipy, jak připravit dobrý Pu-erh. číst celé
Pu-erh
11.08.2022 O čaji
Pu-erh
Zajímá vás co je Pu-erh za čaj? Jaké má vlastnosti? Kde se pěstuje? Přečtěte si o něm víc. číst celé
6 tipů na přípravu čaje v domácích podmínkách
08.08.2022 O čaji
6 tipů na přípravu čaje v domácích podmínkách
Jde kvalitní čaj připravit i doma? Jde. Přečtěte si na jakých 6 věcí je třeba myslet při přípravě čaje. Vystačíte si s běžným kuchyňským vybavením. číst celé
Čím je bílý čaj tak výjimečný?
15.07.2022 O čaji
Čím je bílý čaj tak výjimečný?
Bílý čaj je jedním z druhů čaje. Co ho odlišuje od ostatních? Čím je výjimečný? Jak chutná? Proč si mám vybrat bílý čaj? číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.

U objednávek nad 1.500,- Kč je doprava zdarma!

 

Certifikát hodnocení zákazníků. Certifikát spokojenosti zákazníků

 

Kde nás najdete

Adresa:
17. listopadu 475
431 51 Klášterec nad Ohří

(Na této adrese není prodejna)

Kontakty
Logo
Zdeněk Bezdíček
(Po-Pá, 7-15 hod.)
(C) 2022 VYPIJ.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz