Souhlas se zpracováním osobních údajů
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 7-15 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ceny dopravy a platba

NOVINKA:
!!! u Zásilkovny možnost platby na dobírku !!!


ZDARMA:

- doprava při objednávce nad 1200,- Kč (nebo 47 €)
- osobní odběr na domluveném místě v okolí Kadaně
- standardní doba dodání 1-3 pracovní dny

 

U objednávek do 1200,- Kč platí:

69,- Kč PPL ParcelShop
75,- Kč  Zásilkovna CZ
+20,- Kč     dobírka
110,- Kč  Zásilkovna CZ - domů
+20,- Kč     dobírka
85,- Kč  ČP do balíkovny
125,- Kč  PPL
135,- Kč  ČP balík do ruky
4,- €    Zásilkovna SK
5,50 €   Zásilkovna SK - domů

 

Platba je možná těmito způsoby:

Platba na dobírku (pouze přes Zásilkovnu)
Převodem na účet: 1032106816/6100
ePlatbou
Platba kartou v e-shopu
Apple Pay
Platbu přijímáme pouze bezhotovostně.

Způsoby platby na vypij.cz

Klikněte pro víc informací.

 

Sledujte nás na sociálních sítích:

Facebook  Instagram  Twitter  Pinterest

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Zdeněk Bezdíček, se sídlem 17. listopadu 475, 431 51 Klášterec nad Ohří, IČ 86772716 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Pití čaje může snížit krevní tlak
18.11.2021 O čaji
Pití čaje může snížit krevní tlak
Čaj je druhým nejkonzumovanějším nápojem na světě. Na prvním místě je voda. Světová zdravotnická organizace (WHO) odhaduje, že více než 1 miliarda lid... číst celé
Je bezpečné pít čaj v těhotenství?
22.10.2021 O čaji
Je bezpečné pít čaj v těhotenství?
Čaj je jedním z nejpopulárnějších nápojů na světě. Zajímá vás, jestli je bezpečné pít čaj, který obsahuje kofein, když jste těhotná? číst celé
Instantní káva - jak se vyrábí?
15.09.2021 O kávě
Instantní káva - jak se vyrábí?
Zajímá vás jak se vyrábí instantní káva? V čem jsou její výhody a v čem nevýhody? Podívejte se na to, čím vším musí káva projít než se z ní stane inst... číst celé
Chladnutí vody na čaj
15.09.2021 O čaji
Chladnutí vody na čaj
V návodu na přípravu čaje uvádíme teplotu vody, která je optimální pro louhování. Jak dlouho musí člověk čekat, než voda zchladne na požadovanou teplo... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.

U objednávek nad 1.200,- Kč je doprava zdarma!

 

Kde nás najdete

Adresa:
17. listopadu 475
431 51 Klášterec nad Ohří

(Na této adrese není prodejna)

Kontakty
VYPIJ.cz
Zdeněk Bezdíček
(Po-Pá, 7-15 hod.)
(C) 2021 VYPIJ.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.