Souhlas se zpracováním osobních údajů
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 7-15 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ceny dopravy a platba

ZDARMA:

- doprava při objednávce nad 1000,- Kč (nebo 37 €)
- osobní odběr na domluveném místě v Hradci Králové

U objednávek do 1000,- Kč platí:

69,- Kč  Zásilkovna CZ
90,- Kč  Zásilkovna CZ - domů
70,- Kč  ČP do balíkovny
125,- Kč  PPL
135,- Kč  ČP balík do ruky
3,- €    Zásilkovna SK
4,50 €   Zásilkovna SK - domů

 

Platba je možná těmito způsoby:

Převodem na účet: 1032106816/6100
ePlatbou
Platební kartou v e-shopu
Platit lze pouze bezhotovostně.

Klikněte pro víc informací.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Zdeněk Bezdíček, se sídlem Puškinova 1138/5, 500 02 Hradec Králové, IČ 86772716 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak se vyrábí Oolong?
07.05.2021 O čaji
Jak se vyrábí Oolong?
Zpracování čaje Oolong je skutečné umění, které vyžaduje zkušenosti a dovednosti čajového mistra. Podmínky pěstování i použitý recept jsou klíčem ke k... číst celé
Co je Oolong?
07.05.2021 O čaji
Co je Oolong?
Variací čaje Oolong je nezměrné množství. Díky způsobu zpracování vznikají jedinečné čaje, které jsou po celém světě vyhledávané pro jejich skvělou ch... číst celé
Americano
15.04.2021 O kávě
Americano
Jak má vypadat správné Americano? Jaké má parametry? Kolik má kofeinu? Podívejte se na tento článek. Americano se dá dělat dvěma způsoby. číst celé
Ristretto
15.04.2021 O kávě
Ristretto
Jak má vypadat správné Ristretto? Jaké má parametry? Kolik má kofeinu? Podívejte se na tento článek. Ristretto je koncentrovaná káva. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.

U objednávek nad 1.000,- Kč je doprava zdarma!

Používám techniku Photon Europe

 

Kde nás najdete

Puškinova 1138/5
500 02 Hradec Králové - Pražské Předměstí

Kontakty
VYPIJ.cz
Zdeněk Bezdíček
(Po-Pá, 7-15 hod.)
(C) 2020 VYPIJ.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.