Právě probíhá výprodej kávy. Můžete objednávat.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 7-15 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ceny dopravy a platba

ZDARMA:
- při objednávce nad 1200,- Kč (50 €)
- osobní odběr v okolí Kadaně

U objednávek do 1200,- Kč platí:

69,- Kč  PPL ParcelShop
79,- Kč  Zásilkovna CZ
119,- Kč  Zásilkovna CZ - domů
70,- Kč  ČP do balíkovny
125,- Kč  PPL
135,- Kč  ČP balík do ruky
4,- €    Zásilkovna SK
5,50 €    Zásilkovna SK - domů
+30,- Kč  dobírka (PPL, Zásilkovna)

 

Platba je možná těmito způsoby:

Platba na dobírku (pouze přes Zásilkovnu, PPL)
Převodem na účet: 1032106816/6100
ePlatbou
Platba kartou v e-shopu
Apple Pay
Platbu přijímáme pouze bezhotovostně.

Způsoby platby na vypij.cz

Rychlost dodání:

Zásilku předáme dopravci zpravidla do 24 hodin od zaplacení objednávky.

Zásilkovna
2-4 pracovní dny

PPL
1-2 pracovní dny

ČP do ruky
2-4 pracovní dny

ČP do balíkovny
1-2 pracovní dny

Klikněte pro víc informací.

 

Sledujte nás na sociálních sítích:

Facebook  Instagram  Twitter  Pinterest

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Zdeněk Bezdíček, se sídlem 17. listopadu 475, 431 51 Klášterec nad Ohří, IČ 86772716 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Dalšímu zpracování podléhají tyto osobní údaje:
    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu 
  4. Osobní údaje  uvedené v bodu 3. budou zpracovány za účelem:
    1. zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  5. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení
  6. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby ECOMAIL.CZ, provozované společností Ecomail.cz, s.r.o., sídlem Na Zderaze 1275/15, 120 00 Praha 2 (Zásady ochrany osobních údajů Ecomail)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  7. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  8. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  9. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Proč vyzkoušet taiwanský čaj?
10.05.2022 O čaji
Proč vyzkoušet taiwanský čaj?
Taiwanských čajů se prodává na různých e-shopech hodně. Pojďte se s námi podívat na to, jak se tvoří ceny, co se promítá do ceny, jak se taiwanský čaj... číst celé
Jak vyrobit jednoduchý čajový sirup
04.04.2022 Recepty
Jak vyrobit jednoduchý čajový sirup
Čajový sirup lze použít k ochucení jídel a nápojů. Konzistence je ideální na pokapání zmrzliny. Využívá se jako základ pro různé koktejly a limonády. číst celé
Co je čaj GABA?
15.02.2022 O čaji
Co je čaj GABA?
Čaj GABA je stále vyhledávanější. Co znamená zkratka GABA? Jak se vyrábí a v čem je jiný než ostatní čaje? Jaké má účinky? číst celé
Účinky čaje Oolong na lidský organismus
09.02.2022 O čaji
Účinky čaje Oolong na lidský organismus
Prozkoumejte účinky čaje Oolong: Boj s nadváhou, prevence neurodegenerativních onemocnění, antioxidační účinky, prevence rakoviny, snížení stresu, pom... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.

U objednávek nad 1.200,- Kč je doprava zdarma!

 

Kde nás najdete

Adresa:
17. listopadu 475
431 51 Klášterec nad Ohří

(Na této adrese není prodejna)

Kontakty
VYPIJ.cz
Zdeněk Bezdíček
(Po-Pá, 7-15 hod.)
(C) 2021 VYPIJ.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz